Groep 6A naar museum Beelden aan Zee

Vandaag reed om 08.30 uur de bus voor om groep 6A naar Scheveningen te brengen. Dit keer niet naar het Willem Beukelszoonplein, maar naar museum Beelden aan Zee. Er werd verteld over de tentoonstelling Labor et Ars. Deze tentoonstelling combineert het werk van Mendes da Costa met dat van de hedendaagse beeldhouwer Joost van den Toorn, zelf een bewonderaar van Mendes. Ook mochten de kinderen en de begeleiders boetseren en schetsen. Het werd een ontzettend leuke, leerzame en creatieve ochtend. De kinderen kregen complimenten van de dames van het museum voor hun fantastische inzet, gedrag en de gezelligheid. Goed gedaan, 6A!

De kunstwerken liggen op school en zullen worden gebruikt voor verwerkingslessen.