Groep 6 naar de Bethlehemkerk

De groepen zes zijn dinsdag 31 maart naar een paasles in de Bethlehemkerk geweest. In groepjes zijn zij met een juf of meester meegegaan en hebben zij van alles geleerd over de kerk. Zo waren er verschillende bijbels (een heel oude, een nieuwere en een kinderbijbel), kinderen hebben gezien hoe een kindje wordt gedoopt of hoe een man en een vrouw trouwen. Ook mochten ze voor deze ene keer plaatsnemen op de koninklijke zetels.

Voor de hele groep is een film getoond, waar werd verteld waar Pasen vandaan komt. Ook hebben zij gezien hoe het orgel werkt. Het is maar goed dat alle kinderen een aantal weken geleden goed hebben opgelet in de Kloosterkerk.

Tot slot mochten de kinderen een woordpuzzel maken en kregen zij limonade en een paasei!

Een gezellige en leerzame ochtend!