Groep 3b bezoekt Verpleeghuis Het Uiterjoon

Vandaag bezocht groep 3b Verzorgingstehuis Het Uiterjoon aan de Vissershavenstraat in Scheveningen. Er stond een middag gepland voor jong en oud. Leerlingen uit groep 3b zongen voor de bewoners 2 liederen: een adventslied en het bekende lied: Midden in de Winternacht. Meester Stefan begeleidde de kinderen op de vleugel. De kinderen werden getrakteerd op een flink applaus van de bewoners. Klik hier voor meer foto’s.

1_10

De creatieve vaardigheden van de kinderen werden danig op proef gesteld. Zo werd onze hulp gevraagd bij het maken van kerstkaarten.

Niet veel later ging jong op bezoek bij oud. In het bijzijn van ouders en vrijwilligers werden er kerstpakketten naar de kamers van de bewoners gebracht.

Ik heb vernomen dat mijn leerlingen flink verwend zijn door de bewoners met snoepjes en chocolade.

Dit project is onderdeel van de RIKI-Stichting: www.rikistichting.nl