Groep 3a op bezoek in Het Uiterjoon

Groep 3 doet jaarlijks mee aan de Kerstactie van de RIKI Stichting in samenwerking met Woonzorgcentrum Het Uiterjoon.

In het Uiterjoon heeft groep 3 deelgenomen aan activiteiten waarbij oud en jong elkaar ontmoeten. Samen kerstliedjes zingen en samen knutselen: dit verbindt en geeft plezier.

Onze leerlingen hebben vanochtend ook geholpen met het rondbrengen van kerstpakketen van de RIKI Stichting in het Uiterjoon. Een leerling belde aan bij een bewoner, wenste de bewoner prettige kerstdagen en overhandigde het kerspakket.

De leerlingen mogen ook een kerstpakketje brengen bij een oudere in hun eigen omgeving. We hopen hiermee het doel van de actie, eenzaamheid bij ouderen voorkomen, nog meer gaat leven bij de leerlingen en hun ouders.

Wat ben ik trots op mijn klas.

Meester Stefan