Groep 2B naar het Museon.

Vandaag had groep 2B nog een leuke excursie: We zijn naar het Museon geweest voor de les “Ei, ei, van wie is dat ei?” We gingen met de museumbus en  het was fijn, dat de vader van Rosalie spontaan meeging. Heel stoer, want hij had net nachtdienst gehad! De kinderen leerden veel over dieren en hun eieren. Er was een pasgeboren dinosaurus met de naam Donnie, waar mee geknuffeld mocht worden. Daarna kwam het spannendste gedeelte, we mochten bij de tentoonstelling over dino’s kijken……op de foto’s kunnen jullie zien, hoe de kinderen dat vonden! Na afloop kregen de kinderen een leuk werkblad mee, waar ze ‘s middags meteen mee aan de slag gingen. De juf van het Museon vond, dat de kinderen erg goed luisterden en meededen en dat ze zoveel wisten. Goed gedaan allemaal! Als je hier klikt, ga je naar de foto’s.