Groep 1C viert juffenfeest…

Vrijdagochtend vierden we met alle meesters en juffen hun verjaardagsfeest. Iedereen kwam in zijn pijama naar school en daar lagen alle juffen en meester Marc gewoon nog in de donkere gymzaal te slapen! De kleuters kwamen op hun tenen binnen, er werd hard gesnurkt… en ineens begon de muziek te spelen en ging het licht aan. Nadat we wakker waren geworden met een dansje gingen we naar het lokaal, waar het ontbijt al stond te wachten. Wat smaakt alles toch lekker als je samen eet: bijna alles ging op! De juffen werden door de groepsmoeders namens alle kinderen verwend met een dienblad vol leuke en lekkere dingen. Daarna werd er gespeeld, fruit en wat lekkers gegeten en gedronken, deden we dropveterrace en keken naar een grappig en spannend verhaal in de poppenkast… en toen was deze leuke ochtend al voorbij….

Een indruk hoe de kinderen uit groep 1C dit beleefden vindt U HIER.

E: ahogervorst@scoh.nl