groep 1C Sinterklaas 2016

5 december 2016…..eindelijk was het zover, Sinterklaas kwam op school! Sint was dit keer al binnen, omdat hij zijn schoenen kwijt was en hij wilde niet op zijn sportschoenen aankomen. Gelukkig waren de Pieten wel buiten en ze strooiden allerlei lekkers in het rond. Om 9 uur mochten de groepen 1 in de gymzaal bij Sinterklaas komen en werden sommige kinderen even naar voren gehaald. Daarna deed de groep het liedje van de maandviering ”¬†Primelapiet”nog een keer en dat vond Sint heel leuk.

Veel te snel was de tijd voorbij en gingen we terug naar de klas, waar de zak met cadeautjes werd gebracht. Alle kinderen kregen een mooi pakje met klei en vormpjes erin. Wat een leuke ochtend was het weer, dank U, Sinterklaasje!!

HIER staan de foto’s van het feest.

E: ahogervorst@scoh.nl