Groep 1C krijgt bezoek…

Op 9 februari kreeg groep 1C bezoek: eerst kwam het babybroertje van Deanand met zijn mama op visite. Baby Julian sliep door alles heen, zelfs toen de kinderen voor hem zongen. Zijn grote broer mocht iets lekkers uitdelen en daarna gingen we aan het werk. We werken deze en volgende week over muziek en feest, want volgende week is het juffen/meesterdag én we gaan donderdag naar het Residentieorkest luisteren in het Zuiderstrandtheater. Vandaag kwam alvast een muzikant in de klas vertellen over zijn instrument(en): het slagwerk. De kinderen leerden de slagwerkboogie, zongen en speelden met de muziek mee en lieten zien, dat ze gevoel voor maat hebben….wat een leuk uurtje was het! Door hier te klikken kunt U foto’s en een paar filmpjes zien.

E: ahogervorst@scoh.nl