groep 1b paasviering

Dit jaar vierden we het paasfeest met alle B-groepen tegelijk in de grote hal. De kinderen hoorden en zongen over het verhaal van Goede Vrijdag en Pasen, een verhaal wat altijd grote indruk maakt. In de klas hadden we goed geoefend en dat was te horen, iedereen deed zijn best en zong mee. Na de viering was er een verrassing in de klas: er waren paaseitjes verstopt en ze zaten overal! Juf Manon had aan het begin van de ochtend ook al paaseitjes verstopt voor de kinderen, dubbel feest dus! Deze eitjes moesten gezocht worden met een groepje. Elk groepje had een andere kleur en een plattegrond, waarop de kinderen konden zien, waar ze konden zoeken. Terwijl de kinderen buiten speelden werden de tafels gedekt door een paar lieve moeders, het zag er heel gezellig en vrolijk uit! Rond half twaalf mocht iedereen zijn stoel opzoeken en werd er genoten van een heerlijke lunch! Er werd flink gegeten en toen iedereen klaar was, waren bijna alle broodmandjes leeg…..Lynn trakteerde nog op een paaskoekje en de kuikens van Lars gingen in de paasmandjes mee naar huis, want alle buikjes zaten vol. Dank aan de hulpouders, dank aan jullie allemaal voor het mooie paasei en voor iedereen een fijn en blij Paasweekend gewenst! HIER kunnen de foto’s bekeken worden.