Geslaagd handbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8

Op woensdag 23 september namen de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 deel aan een handbaltoernooi in de Hellashal.

Om 13.00 uur verzamelden 25 enthousiaste kinderen, gekleed in onze mooie Heldringtenues, om er een sportieve middag van te maken. Met maar liefst drie teams stonden we ingeschreven; twee jongensteams en één meisjesteam.

Er werd sportief gespeeld en veel kinderen probeerden tactisch te spelen, maar helaas voor onze twee jongensteams zaten zij in een sterke poule. Ondanks dat de jongens zo nu en dan verloren of gelijk speelden, hielden ze de moed erin en bleef de sfeer gemoedelijk en gezellig. Met opgeheven hoofd speelden zij de troostfinales. Fijn om te zien, goed gedaan jongens!

De meisjes speelden erg sterk en werden in hun poule tweede door het doelsaldo. Er volgde een uiterst spannende halve finale die werd beslist door penalty’s. De finale was ook al zo’n spannende strijd, lange tijd stond de Heldring voor en maakten de tegenstanders keer op keer gelijk. Helaas scoorden zij er op het eind net eentje meer, maar toch zijn de meiden door naar de stedelijke finale over twee weken. Knap hoor, meiden!

Iedereen die de meisjes uit de groepen 7 en 8 wil komen aanmoedigen, is op woensdagmiddag 7 oktober van harte welkom bij de Hellashal.

E: ahogervorst@scoh.nl