groepen
nieuws
agenda
Maand archief
facebookTwitter

Foto’s kerstviering donderdag 22 december

Op donderdagavond 22 december waren de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 en alle leerkrachten aanwezig om in de gymzaal een mooie kerstviering met elkaar te beleven. Het kerstspel was érg leuk en de kinderen die in het spel speelden, in het kerstkoor zongen, de kinderen die het traditionele kerstverhaal vertelden en tentoonstelden en de dansers/danseressen, iedereen had goed geleerd voor zijn/haar rol. Super gedaan, jongens en meisjes!

Het was een mooie viering en een gezellig samenzijn. Dit werd afgesloten met de ouders op het plein. Daar werden nog een aantal kerstliederen gezongen en uiteindelijk werd het bedrag dat de O.G.Heldringschool ingezameld heeft voor KidsCareKenia bekend gemaakt; maar liefst € 3418,43. Wat een fantastisch bedrag en wat zijn we als team trots dat onze leerlingen zoveel geld bij elkaar verzameld hebben!!! Lisette en Gerard Geenen van KidsCare Kenia waren ontroerd door alle acties die georganiseerd zijn.

Vandaag vieren de kleuters nog hun kerstviering met elkaar in de hal en maken de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 kerststukjes. En dan… kerstvakantie! We wensen iedereen fijne dagen en een voorspoedig 2017.

Foto’s kerst MB-BB

Foto’s kerst OB

 

Contact

contact

O.G. Heldringschool
IJsvogelplein 10
2566 VS Den Haag

T: 070 - 363 54 03
E: ahogervorst@scoh.nl
B: NL38 ABNA 049.81.63.067

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuterspeelzalen

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.