Finale schoolhandbaltoernooi groepen 7/8

Vandaag hebben veel sportieve kanjers uit de groepen 7 en 8 deelgenomen aan de stedelijke finale van het scholenhandbaltoernooi. Wederom waren er weer veel spectaculaire acties en reddingen te bewonderen.

De kinderen hebben hun uiterste best gedaan. De jongens bereikten de halve finale, maar gingen helaas strijdend ten onder. De finale om de derde of vierde plek hadden zij weer moed verzameld, lieten ze hun sportiviteit weer zien en hebben ze de derde plek weten te bemachtigen! De meiden hebben de finale niet weten te behalen, maar bleven desalniettemin strijden tot het eind.

We zijn op beide teams erg trots en bedanken alle leerlingen voor hun inzet en ook de coaches, ouders en klasgenoten voor hun steun en support.

De fotograaf werd vandaag een handje geholpen door enthousiaste leerlingen. Nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande link.