Dinsdag 14 mei

Na een kort nachtje (Oooo, is 5.45 uur te vroeg om op te staan?) is de groep vanochtend in vieren gesplitst. Groep 1 ging op de fiets naar de uitkijktoren, hier werd naar allerlei sporen gezocht (pootafdrukken, poep etc.) Groep 2 ging in de omgeving van het huis spoorzoeken. Groep 3 ging waterdieren bekijken (één iemand van heel dichtbij) en groep 4  ging veldbiologie doen (goed kijken naar de natuur en vragen stellen over wat je ziet, om zo je kennis te vergroten. ‘s  Middags hebben we de natuur een handje geholpen door het snoeien en zagen van bomen die het licht voor de bodemdieren weghouden. De dag hebben we afgesloten met het oplossen van de ‘moord’ die in het landhuis was gepleegd. Op naar dag 3 na een hopelijk wat langere nacht…..