Dino’s in Het Museon

Den Haag, 7 januari 2015 omstreeks 9.15 uur.

Van uw verslaggever S. Zandbergen – Vanochtend in alle vroegte was de spanning in groep 3b om te snijden. Het zou vandaag een bijzondere dag worden voor de leerlingen en dat werd het ook. Want je zou maar oog in oog komen te staan met een dinosaurus. Leerlingen van groep 3b gingen vandaag op onderzoek uit in een bos vol dinosaurussen.

museon_34

“Hebben wij hier te maken met een vleeseter? Of is het een planteneter?” Allemaal vragen waar de kinderen antwoord op moesten geven. Op sublieme wijze werden de tanden en kiezen van dino’s onderzocht! “Is de kies scherp en groot genoeg om een dier te verslinden?” Last but not least lag er in het bos ook nog een bonk van een dinodrol.

Als souvenir kregen de leerlingen een werkblad vol met dinostickers mee naar huis.

Klik HIER voor alle foto’s van deze geslaagde ochtend.