Bericht van de groepen 8

JAAA! Zojuist ontvingen we bericht uit de groepen 8.

Vanmorgen waren we al vroeg vertrokken. Eerst de kinderen van de Vuurvlinder ophalen en daarna door naar Wilhelminaoord. In de bus was het al snel een gezellige boel met heeeeel veeeeel snackjes!! Rond 12 uur kwamen we aan en gingen we eerst lunchen. Na de lunch ging iedereen met koffer de trappen op en naar zijn kamer om het daar gezellig te maken. Sommige hingen zelf slingers op, echt waar!
Na een rondleiding op het terrein gingen we met z’n allen sportief de middag in. Er werd fanatiek gespeeld: voetbal, volleybal, trefbal en ultimate frisbee.
‘s Avonds lekker nasi eten, heerlijk bereid door kok Mark. Nu zijn we in de vuurhut en Henk vertelt een mooi verhaal. Straks spelen we nog in het donkere bos het Sinterklaasgeluidenspel en dan is het mooi geweest voor vandaag.
Slaap lekker allemaal, tot morgen!

Lieve groetjes van groep 8A en 8B

Klik op onderstaande link voor foto’s van dag 1.