Afsluiting projectweken “Nederland waterland”.

Op 1 april was de afsluiting van de projectweken. Er was voor iedereen gelegenheid een kijkje te nemen in alle groepen. Voor de kinderen was er een quiz, waarvan de antwoorden in de lokalen te vinden waren. Het was gezellig druk in de hele school en velen kwamen het werk van de kinderen bewonderen. Wat is er hard gewerkt door iedereen!  Werkstukken, maquettes, een proefstation, er was van alles te zien en te lezen over verschillende onderdelen van het thema. In iedere groep werd ook een onderzoeksvraag uitgewerkt, de kleuters hebben bv. onderzocht en gezien hoe vuil water schoon gemaakt kan worden. In de hogere groepen werd oa. nagedacht over de betekenis van dijken voor Nederland en wat er zou gebeuren, als ze er niet zouden zijn. Heel interessant allemaal. Tijdens het rondkijken zorgde onze feestcommissie weer voor een hapje en een drankje, wat erg gewaardeerd werd.

Vandaag hebben de leden van de projectcommissie uit de drie dozen vol antwoordformulieren de winnaars getrokken. De gelukkigen zijn: Robin uit groep 1C, Dorine uit groep 4A en Malou uit groep 6B. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Zij kregen alledrie een boek, wat natuurlijk te maken had met “water”.

Via onderstaande link zijn foto’s te zien van de prijsuitreiking.