Afscheid juf Marianne

Vanmorgen nam juf Marianne afscheid van haar groep 1A, maar ook van alle andere kleuters en collega’s! De kinderen van haar groep hadden een lied en een toneelstukje ingestudeerd en dat liet zien, dat de juf wel met pensioen gaat, maar nog lang niet oud is!! In de hal werd ze toegezongen door alle kleuters en werd de juf overladen met bloemen. Het werden drie emmers vol, die mooi geschikt werden door een vakkundige ouder. Iedereen ging daarna in zijn eigen klas verder en na de kleine pauze keken de kinderen naar een grappig en beetje spannend verhaal over Jan Klaassen en Katrijn, die een bijzondere stranddag beleefden…nadat juf Marianne nog een heerlijk ijsje had uitgedeeld was het tijd om buiten af te tellen: Tijd om naar huis te gaan en vakantie te vieren! HIER vindt U foto’s van deze laatste schoolochtend. Fijne vakantie allemaal!!