2017 groep 1B zingen en kerststukjes maken

En alweer hadden we een leuke ochtend! We begonnen met zingen op het IJsvogelplein, waar drie vuurkorven brandden. De kinderen van groep 6 haalden onze kleuters op en samen stonden ze in een grote kring op het plein te zingen. Wat klonk het prachtig! Daarna mochten de kinderen met hun vader of moeder een kerststukje maken van de meegenomen spulletjes. Iedereen maakte er iets moois van, het leek wel een bloemenwinkel! Lynn trakteerde op kerstchocolaadjes en de feestcommissie had voor een oliebol gezorgd. De werkjes werden van de muren gehaald, de vloer en tafels schoongemaakt en alle gemaakte werkjes gingen in de grote oranje tassen. Wat fijn dat er zoveel helpende handen waren!! En wat een verrassing toen de moeder van Lars ineens de klas in kwam met twee mooie kerstbomen voor de juffen. De ballen waren door de kinderen thuis gemaakt en ze hadden niets verklapt. Lieve kinderen en lieve ouders, bedankt voor alle leuke verrassingen en voor jullie gezelligheid en hulp! Tot volgend jaar! Foto’s staan HIER.

E: ahogervorst@scoh.nl