1B maart 2016

In maart hebben we van alles meegemaakt in groep 1B. We werkten over voeding, proefden tuinkers, bakten pannenkoeken en maakten zelf geperste sapjes. De klas zag er gezellig uit met alles wat de kinderen over dit thema maakten. Er kwamen weer nieuwe kinderen bij in de klas: welkom, Mats, Pepijn en Rein!

Vandaag vierden we het feest van Pasen. Muisstil luisterden de kinderen in de hal naar het bijbelverhaal en de blijde boodschap van Pasen. Er werden liedjes gezongen die heel mooi klonken. Na de viering werd er op het Fazantplein naar eitjes gezocht, elke groep mocht een kleur zoeken en 1B had wel 22 eitjes gevonden! In de klas waren intussen de tafels gezellig in een lange rij gezet en gedekt met zelfgemaakte placemats, eierdopjes en allerlei lekkers. De moeder van Rowin hielp hiermee, wat heel fijn was. Er werd gesmuld en bijna alles ging op….de werkjes gingen mee in plastic tassen en nu heeft iedereen een paar dagen vrij. Fijne Paasdagen allemaal!