1B Kerst 2017

Op 21 december vierden we kerstfeest op school. De kinderen keken in de gymzaal naar een kerstmusical, opgevoerd door de groepen 7 en 8. Ze zagen hoe de artiesten in het circus eigenlijk geen tijd voor Kerst hadden, maar uiteindelijk toch kerstfeest vierden en begrepen, waar het feest écht over gaat. In de musical werd het bekende kerstverhaal over de geboorte van Jezus verteld. Op een groot doek konden de kinderen het verhaal zien dmv. een schimmenspel. Ademloos werd er gekeken, geluisterd en als dat mocht werd er meegezongen! Hierna volgde een lunch in het lokaal. Een aantal ouders had snel de klas omgetoverd tot een gezellig restaurantje, waar werd gesmuld van alle lekkere hapjes!

‘s Middags hebben de kinderen heerlijk gespeeld en naar de film “De sneeuwman” gekeken. Er werd namens de ouderraad een presentje uitgedeeld en toen was het tijd om naar huis te gaan.

HIER staan foto’s van deze dag. Morgen komen er nog foto’s bij van de laatste schooldag van dit jaar. Dank aan alle hulpouders, die deze mooie dag mede mogelijk maakten!